Merényletek Párizsban

Prince mégsem jön Európába

A Párizsban bekövetkezett események miatt nemcsak a francia, de a teljes koncertsorozatot lemondták a szervezők.

2015.11.16 15:58MTI

A péntek esti párizsi terrortámadás miatt elhalasztották Prince amerikai popsztár első olyan európai turnéját, amelynek keretében szólóban, saját magát zongorán kísérve lépett volna fel tucatnyi helyszínen, köztük a francia fővárosban.

"A Párizsban bekövetkezett tragikus eseményekre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghatározatlan időre elhalasztják az európai turnét" - közölték hétfőn a párizsi és a bécsi koncert szervezői. Az énekes november 24-én az osztrák fővárosban kezdte volna meg koncertkörútját.

Az amerikai zenész pályafutása során először készült ilyen jellegű előadásra, bár korábban is szívesen színesítette fellépéseit szólózongorás számokkal. A Piano and a Microphone (Egy zongora meg egy mikrofon) néven meghirdetett európai turné Ausztrián és Franciaországon kívül érintette volna Dániát, Hollandiát, Nagy-Britanniát, Németországot, Norvégiát, Olaszországot, Spanyolországot, Svájcot, Svédországot is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.