Programajánló

Kortárs magyar üvegművészeti kiállítás Brüsszelben

Transzparencia - Kortárs Magyar Üvegkiállítás címmel látható tárlat a brüsszeli Balassi Intézetben.

2015.11.09 05:30MTI

Az intézet idei kiemelt programjai között szereplő kiállításon huszonnégy iparművész áttetsző alkotása látható. A tárlat anyagát Simonffy Márta, a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetségének elnöke állította össze. Az esemény megnyitóján a kurátor bevezetőjét követően jazz improvizációkat ad elő Zsári Tamás szaxofon- és Ladányi Gábor gitárművész - közölte az intézet.

A december 24-ig nyitva tartó kiállításon Balogh Eleonóra, Bicsár Vendel, Bohus Zoltán, Borkovics Péter, Botos Péter, Csala Zsuzsanna, Dárday Nikolett, Edőcs Márta, Fűri Judit, Gondán Gertrud, Gonzalesz Gábor, Jegenyés Jusztina, Köblitz Birgit, Mezősi Eszter, Polyák János, Tamás Ábel, Terebessy L. Föld, Soltész Melinda,Sipos Balázs, Smetana Ágnes, Szőke Barbara, Varga Dóra, Vida Zsuzsa és Virág Hajnalka műveit láthatják az érdeklődők - olvasható a Balassi Intézet honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.