Teljesülhetett az utolsó kívánság

Premier előtt láthatta az új Star Wars-filmet a halálos beteg rajongó

A férfi felesége Facebookon köszönte meg a Lucasfilmnek, hogy teljesítették kedvese utolsó kívánságát.

2015.11.06 16:09MTI
A Walt Disney Company által kiadott kép a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő című film hivatalos plakátjáról. Fotó: (MTI/AP/Walt Disney Company)

A premier előtt megnézhette a Star Wars: Az ébredő Erő című filmet egy halálos betegséggel küzdő texasi férfi - jelentette be a Disney filmstúdió csütörtök este.

A 32 éves Daniel Fleetwood felesége a Facebookon tette közzé a hírt csütörtökön, hogy a Disney és a Lucasfilm teljesítették a beteg kívánságát, így Daniel megnézhette az egész világon nagy izgalommal várt sci-fit. A film vágatlan verzióját a stúdió három alkalmazottja vitte el a haldokló férfi otthonába - olvasható Ashley Fleetwood bejegyzésében. Az eseményről beszámoló hírügynökségek szerint a Star Wars-epizód egy még nem végleges változatát láthatta premier előtt a férfi.

A Star Wars: Az ébredő Erő a mozikban csak december közepétől lesz látható. Ahogy Fleetwood a KPRC texasi televíziónak adott interjújában elmondta, az orvosok júliusban csak néhány hónapot jósoltak neki. Betegsége azonban annyira előrehaladottá vált, hogy attól félt, nem éri meg a premiert. A férfi barátai az interneten indítottak kampányt, amely a világ minden részére eljutott, még a Star Warsban szereplő színészek, Mark Hamill és John Boyega is terjesztették a Twitteren a felhívást.

Ashley Fleetwood, Daniel felesége megköszönte a "hihetetlenül tehetséges J.J. Abrams rendezőnek" is, aki előző nap telefonon közölte velük, hogy teljesítik a férfi vágyát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.