Amerika hangja

Hallgassa meg, mivel teperte le Amerikát Király Viktor a Voice-ban!

Továbbjutott az amerikai Voice párbajában Király Viktor. A magyar sztár egy gyönyörű, szenvedélyes és érzelmes párbajban győzte le a verseny egyik legtapasztaltabb énekesét, Cassandra Robertset.

2015.10.20 06:41ma.hu
Screenshot

A zsűri állva tapsolt, miután a két énekes elénekelte a Nobody knows it but me című dalt és ugyan Pharrell Williams az énekesnőnek adta volna a szavazatát, szerencsére Viktor mestere, Adam Levigne nem hallgatott rá, és Viktor választotta, aki ezzel egy lépcsővel közelebb került az álmaihoz.

- Nem vagyok magamnál, nagyon boldog vagyok - csak ennyit tudott mondani az örömmámorban úszó magyar sztár kollégánk megkeresésére, amikor azt kérdezte tőle, hogy mit érez az újabb sikeres forduló után - tudósította a Blikk az eseményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.