Programajánló

Pán Péter ezúttal nem varázsolta el a nézőket

Pán Péter kalandjainak legújabb feldolgozása nem hozta lázba az észak-amerikai mozinézőket, a brit-amerikai-ausztrál koprodukcióban készült Pan című film csupán 15,5 millió dollárt hozott bemutatása hétvégéjén a Warner Bros. filmstúdiónak.

2015.10.12 03:30MTI

Tovább szárnyalt viszont Ridley Scott Marson játszódó sci-fije, a Mentőexpedíció, amely megtartotta vezető helyét a box-office lista élén 37 millió dolláros jegyeladással bemutatása második hétvégéjén, és ezzel 107,8 millió dollárt forgalmazott eddig az észak-amerikai mozikban.

A jegyeladási lista második helyére a Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó című családi animáció került 20,3 millió dollárral. A két hete bemutatott filmre így már 116,8 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

A Levi Miller, Hugh Jackman és Garrett Hedlund főszereplésével készült Pan című filmbe a Warner Bros. mintegy 150 millió dollárt ölt, ám a Joe Wright rendezte háromdimenziós film messze alulmúlta a bevételi várakozásokat, és csak a jegyeladási lista 3. helyére tudott felkapaszkodni a Rentrak vasárnap közreadott becslése szerint.

Nancy Meyers A kezdő című munkahelyi komédiája Robert De Niro és Anne Hathaway főszereplésével 8,7 millió dollárt, a Sicario - A bérgyilkos című bűnügyi thriller 7,4 millió dollárt forgalmazott a hét végén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.