Programajánló

Caramel jubileumi nagykoncertet tart a Sportarénában

Pályafutása tizedik évfordulóján jubileumi nagykoncertet tart Caramel (Molnár Ferenc) december 20-án a Papp László Budapest Sportarénában.

2015.10.09 23:30MTI

A most 33 éves énekes, dalszerző 2005-ben az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutatójának győzteseként robbant be a köztudatba, az azóta eltelt tíz év alatt hat albumot készített, a legutóbbi, az Epicentrum tavaly jelent meg. Négy korongja (Dalok, Nyugalomterápia, Lélekdonor, Vízió) is vezette a magyar listát.

A szervezők tájékoztatása szerint Caramel kapott más egyebej mellett Fonogram díjat, legismertebb dalai közé tartozik a Szállok a dallal, a Várt váratlan, a Mennem kell, a Párórára, a Te vagy aki kell, a Maradjon így, a Lélekdonor vagy a Jelenés.

Decemberben, tíz évvel első sikere után énekel ismét a Budapest Sportaréna színpadán.

"Caramel a koncert után egy időre alkotói szabadságra vonul, a koncertek helyett az alkotásra és családjára kíván koncentrálni. 2016-ban új albummal készül, musicalt ír és fiatal előadók pályáját egyengeti" - szerepel a közleményben.

A mostani koncertet Lévai Balázs rendezi, vendégelőadóként fellép Radics Gigi, Diaz (Wellhello) és lesz meglepetésvendég is. A koncerten két új dalt is bemutat Caramel, közülük az egyik népzenei ihletésű. Az előadás személyes történetére koncentrál, a dalok segítségével meséli el eddigi pályafutását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.