Fesztivál

Kihirdették a 100 szóban Budapest pályázat legjobb pályamunkáit

A legjobb tizenkét történetet és a hozzájuk kapcsolódó illusztrációkat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében állították ki a Bálna Budapestben.

2015.10.02 21:38MTI
Facebook

Kihirdették pénteken a 100 szóban Budapest pályázat legjobb pályamunkáit.

A beérkezett pályamunkák közül Koblencz Zsuzsanna Kaland című műve lett a legjobb, a második helyen Molnár Nikolett végzett Apu című írásával, a harmadik pedig Csabai Ágnes lett Szivárvány című alkotásával. A három díjazott közül csak egy lakik a fővárosban - közölték a szervezők az MTI-vel.

A legjobb tizenkét történetet és a hozzájuk kapcsolódó illusztrációkat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében állították ki a Bálna Budapestben. A kiírásra beérkezett legjobb száz írást kötetbe foglalták.

A pályázatra Budapestet legfeljebb száz szóban bemutató írásokkal bárhonnan lehetett jelentkezni. A tematikus megkötés nélküli, százszavas történetek közül a Winkler Nóra újságíró, Nagy Dániel színművész és Szőllőssy Balázs, a Fiatal Írók Szövetségének tagja által alkotott zsűri választotta ki a legjobbakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.