Programajánló

Éjszakai hullámvasutazással készül a Holnemvolt Park

Bábelőadásokkal, családi bábszínházzal, kézműves foglalkozással és éjszakai hullámvasutazással várják a közönséget péntek este a Holnemvolt Parkban a Bábok éjszakája elnevezésű programon.

2015.09.25 00:30MTI
Facebook esemény

A kora este kezdődő rendezvényen bábelőadások, családi bábszínház, óriásbábok, gólyalábasok mellett bábos kézműves foglalkozás is várja a művészeti ág kedvelőit - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert az MTI-vel.

Babszem Jankó meséjét a Ziránó Színház eleveníti fel, a világ legkisebb bábjait életre keltő Mikropódium előadásában pedig Lénárt András különleges bábjátékát lehet megtekinteni az éjszaka folyamán két alkalommal. Aracs Eszter egy miniatűr cirkuszi produkciót varázsol a nézők elé guruló bábszínházában, a Hepp Trupp előadásában pedig A három kismalac és a farkasok című előadást láthatja a közönség.

Az este folyamán a Holnemvolt Park összes játéküzeme is működik és éjszakai hullámvasutazásra is lesz lehetőség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.