Kivizsgálás miatt

Kórházban fekszik Törőcsik Mari, de nincs semmi baj!

A kétszeres Kossuth-díjas művész a szokásos kivizsgáláson vesz részt, utána pedig folytatja a felkészülést 80. születésnapi estjére.

2015.09.15 11:52MTI
Forrás: Youtube

Néhány napos kivizsgálásra kórházba került Törőcsik Mari, a nemzet színésze - közölte a Nemzeti Színház kommunikációs igazgatósága kedden.

A közlés szerint a kétszeres Kossuth-díjas művész a szokásos kivizsgáláson vesz részt, utána pedig folytatja a felkészülést 80. születésnapi estjére.

November 23-án mutatják be a Nemzeti Színházban a színésznő előadásában a Hemingway-klasszikusból készülő, Az öreg és a tenger című produkciót. Az előadást rendező Anatolij Vasziljev többször is Magyarországon volt a nyáron és már akkor is együtt dolgoztak a produkción Törőcsik Marival, ősszel ez a munka folytatódik.

Törőcsik Mari 2008 őszén került életveszélyes állapotban kórházba. Hosszas kezelések és rehabilitáció után újra visszatért a színpadra és a filmvászonra, kivizsgálásokon azonban azóta rendszeresen részt vesz - emlékeztetett a teátrum.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.