Elismerés

Kiefer Sutherland Arany Szem-díjat kap a Zürichi Filmfesztiválon

A svájci filmmustrát szeptember 25. és október 4. között rendezik meg 11. alkalommal.

2015.09.04 03:30MTI

Arany Szem-díjat kap a szeptember végén kezdődő Zürichi Filmfesztiválon Kiefer Sutherland - értesült a The Hollywood Reporter.

A svájci filmmustrát szeptember 25. és október 4. között rendezik meg 11. alkalommal. Az Emmy- és Golden Globe-díjas Kiefer Sutherland a fesztivál megnyitóján veheti át az Arany Szem-díjat.

Ezt követően levetítik legújabb filmjét, a Forsaken című westernt, amelyben együtt szerepel apjával, Donald Sutherlanddel, Brian Coxszal és Demi Moore-ral is. A Jon Cassar rendezésében készült alkotásban Sutherland pisztolyhőst alakít, aki megpróbálja rendbe hozni kapcsolatát apjával.

Karl Spoerri and Nadja Schildknecht, a zürichi filmfesztivál társigazgatói Kiefer Sutherland sokoldalú, mindig megújulni képes színészetét méltatták közleményükben. "Igazi globális szupersztár" - jelentették ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.