Mellrák vitte el a tévésztárt

Elhunyt Batgirl, Yvonne Craig

Hetvennyolc éves korában elhunyt Yvonne Craig, aki a hatvanas évek Batman-tévésorozatában lett népszerű Batgirl szerepében és Elvis Presley oldalán is feltűnt a filmvásznon.

2015.08.19 16:59MTI

A hosszú ideje mellrákban szenvedő Craig otthonában, családja körében halt meg hétfőn a Los Angeles melletti Pacific Palisadesban - idézte szóvivőjét a Variety.com.

A színésznő a Star Trek-tévésorozat harmadik évadában is szerepelt 1969-ben, ő játszotta az Orionról származó zöld lányt, Marthát, aki meg akarta ölni Kirk kapitányt. De feltűnt Az U.N.C.L.E. embere című szériában és a hatvanas évek elején készült A világvásáron történt és az Unokatestvéri csókok című Elvis Presley-filmekben.

Craig 2000-ben megjelent From Ballet to the Batcave and Beyond című memoárjában balett-táncosi pályakezdésétől első színészi próbálkozásain át mesélt pályájáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.