Sziget Fesztivál

ElSzigetelődtünk - Mr. Showman és a 80 ezres koncert

Robbie Williams koncertjén mindenki ott volt, aki élt és mozgott - tényleg embertelen embertömeget tessenek elképzelni.

Kattintson további életképekért! képgaléria

2015.08.11 15:20ma.hu

Őrjöngés, tömeg ės twerkelés - Robbie Williams koncert

Életemben nem láttam még ekkora tömeget. A tegnap este headlinere, Robbie Williams már nem számít mai előadónak, mégis 80 ezer főt vonzott a Szigetre. Harmincas korosztálytól fölfelé egészen a nyolcvanasokig mindenki őrjöngve várta gyerekkora fenegyerekét. És úgy tűnt, az igazi rajongók nem csalódtak benne. Mindegy volt, mit csinált, az emberek üvöltöttek, kántáltak vele együtt. Nem nagyon zavarta őket az sem, hogy a show nagy részét ők adták, az énekes simán végigénekeltette velük a számait, neki elég volt néha egy "YO"-t vagy "YEAH"-t beleszúrni a dalaiba.

A tömeg közepén állva jóformán mozdulni sem lehetett, bár engem jobban zavart, hogy Mr. Williams kissé megöregedett külseje helyett az előttem álló párocska heves románcát láttam csak. Biztos őket is megindította, ahogy az énekes dobálta a ruháit a színpadon.

Mikor megpróbáltam kijutni, rájöttem, hogy a tömegnek nincs vége. Sehol. Az emberek még a kajáldák tetejére is felmásztak, csak hogy megcsodálhassák a kivetítőkön, ahogy előadónk a se...jjhaját a gitárhoz dörgöli. Robbie-t és magamutogatást akartak. Mindkettőt megkapták.

Egy hölgy az első sorban egy Robbie életéről szóló nem hivatalos könyvet szorongatott. Mikor az énekes kiszúrta és felkérte a könyvet, a nő azt hihette, élete álma válik valóra. Tévedett, ugyanis R.W. közölte, hogy ez egy darab szar, és nem hajlandó ezt dedikálni, majd visszadobta a közönségbe. Később visszakérte, és nagyon viccesnek gondolva magát beleírta, hogy "Loves, Bruno Mars".

Volt itt acapella, feldolgozás, karaoke és Robbie minden mennyiségben. A sátrakig visszajutni sem lehetett. Az egész Sziget egy nagy tömeg volt. Bár az énekes valóban nem mai darab, úgy tűnik, még mindig képes arra, hogy tízezreket mozgasson meg.

Egyik holland szomszédunkat talán túlságosan is felpezsdítette a koncert, visszaérve a helyünkre csak egy alvó embert találtunk, aki roppant kényelmesnek találhatta a mi sátrunkat. Sebaj, arrébb pakoltuk. Reméljük, reggel felkel. (Update: reggelre eltűnt.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.