Programajánló

Ingyenes koncert: CCR tribute band a Városligeti Sörsátorban!

Szereted a Creedence Clearwater Revivalt, és szívesen meghallgatnád a legjobb dalaikat egy sör mellett, ráadásul a belépőért sem nyúlnál túl mélyen a zsebedbe? Akkor augusztus 9-én, vasárnap 19 órától a Városligeti Sörsátorban a helyed!

2015.08.07 05:30ma.hu
CCReborn zenekar

Ha szereted a zenés-táncos szórakozást, na és persze a Creedence Clearwater Revival zenekar dalait, akkor mindenképp figyelmedbe ajánljuk a CCR Tribute zenekar következő koncertjét. Ennek augusztus 9-én 19 órától a Városligeti Sörsátor ad helyet, tehát a jobbnál jobb dalok mellé akár a legfinomabb sörök közül is válogathatsz.

A CCR tribute zenekar még nagyon fiatal, hiszen idén alakult, de a tagok professzionalizmusa ezt már az első pillanatokban elfeledteti, amint megszólal a zene. De még milyen zenék! Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River – slágerek, melyeket a legtöbb koncertre járó szeret, és amelyeket hallgatva képtelenség ülve maradni.

A magyar tribute band a Creedence Clearwater Revival zenei munkássága előtt tiszteleg, az ő dalaikat szeretnék játszani a jövőben – az eredetihez hasonlóan, de kicsit saját egyéniségüket is beleszőve.

A CCR tribute band alapítói a Room Service-Bryan Adams tribute és a Station-U2 tribute zenekar két tagja, Kajtár tamás és Csákvári László, akik Jurisits Miklóssal és Jurisits Marcellal kiegészülve alkotnak egy csapatot. Azt mondják, az 1967 és 1972 közt működött amerikai zenekar jól ismert számai mellett kevésbé ismert dalok is műsorra kerülnek majd a koncerteken.

„Egyedi és eredeti tribute zenekart szerettünk volna, amiből itthon nincsen. Reméljük ez a produkció is kinövi majd magát, és életképes lesz a jövőben, mint a Room Service vagy a Station. Minden nosztalgiázni vágyó, rockzenét és a Creedence-t kedvelőt várunk a következő fellépésünkön” – mondta Csákvári László.

További információk a zenekar Facebook-oldalán, vagy az esemény Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.