Programajánló

Stephen Frears Lance Armstrong-filmje is szerepel a zürichi filmfesztiválon

A fesztivál gálavetítéseinek programjában szerepel még a Mon Roi című francia dráma Emmanuelle Bercot főszereplésével is.

2015.08.07 04:29MTI

Stephen Frears Lance Armstong-filmjét, a The Program című drámát is műsorára tűzi a szeptember végén megnyíló zürichi filmfesztivál - közölte a The Hollywood Reporter kedden.

A 11. alkalommal megszervezett nemzetközi filmmustrán a Ben Fosterrel és Dustin Hoffmannal forgatott Frears-filmen kívül Catherine Hardwicke Miss You Already című drámáját és Noah Baumbach Mistress America című tragikomédiáját is díszvetítésen láthatja a közönség.

A Miss You Already című filmben a Drew Barrymore és Toni Collette által alakított barátnőket teszi próbára az, amikor egyikük megbetegszik. A Mistress Americában pedig a forgatókönyvet is jegyző Greta Gerwig viszi bele vad kalandokba mostohahúgát (Lola Kirke) New Yorkban.

A fesztivál gálavetítéseinek programjában szerepel még a Mon Roi című francia dráma Emmanuelle Bercot főszereplésével, a High-Rise című produkció Ben Wheatley rendezésében és Tom Hiddlestonnal a főszerepben, valamint az Owen Harris rendezésében készült Kill Your Friends című krimivígjáték is, olyan sztárokkal, mint Nicholas Hoult, Ed Skein és Rosanna Arquette.

A Zürichi Nemzetközi Filmfesztivált szeptember 24. és október 4. között rendezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.