Programajánló

Magyar és magyar zsidó népzenével készül a Muzsikás a Zsidó Kulturális Fesztiválra

De látható lesz Mohácsi János teljes sötétségben játszódó A Dohány utcai seriff című darabja is.

2015.07.31 02:24MTI

Magyar és magyar zsidó népzenével készül a Muzsikás együttes a Zsidó Kulturális Fesztiválra, amelyet augusztus 30. és szeptember 6. között tartanak Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Hamar Dániel, az 42 éve fennálló együttes alapító tagja elmondta: a fesztivál programjának részét képező szeptember elsejei fellépésükön olyan sztárvendégekkel lépnek színpadra, mint például a Prima Primissima-díjas Petrás Mária, Farkas Zoltán "Batyu" és Bob Cohen.

A Zsidó Kulturális Fesztivál három történelmi helyszínen - a Dohány utcai és a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában, valamint a Goldmark teremben - várja az érdeklődőket változatos zenei programokkal és színházi előadásokkal - hangsúlyozta Demők Dóra, a rendezvény sajtóreferense, kiemelve a kínálatból Mohácsi János teljes sötétségben játszódó A Dohány utcai seriff című darabját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.