Tévé

Diane Keaton apácát alakít Jude Law, a pápa oldalán

Diane Keaton és Jude Law főszerelésével forgatják az HBO Young Pope című új sorozatát, amelyben az Oscar-díjas színésznő egy apácát fog alakítani.

2015.07.28 19:55MTI
hirdetés

A nyolcrészes sorozat középpontjában egy kitalált személyiség, egy amerikai pápa, XIII. Pius áll, akit Jude Law személyesít meg. A Lenny Belardo néven született amerikai püspök a katolikus egyház valaha szolgált legkonzervatívabb vezetőjévé válik. Konokul ellenállva a vatikáni udvar embereinek, de nagy könyörületet tanúsítva a gyengék és szegények iránt, az a veszély leselkedik rá, hogy elveszítheti a hozzá legközelebb állókat, még Istent is.

Diane Keaton Mária nővért alakítja a sorozatban, egy olyan amerikai apácát, aki Vatikánvárosban él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.