Programajánló

Tizennégy virágkocsi, kétezer fellépő a debreceni virágkarneválon

Tizennégy virágkocsi vonul fel augusztus 20-án a debreceni virágkarneválon és minden korábbinál több, kétezer fellépő szórakoztatja majd a közönséget.

2015.07.22 16:45MTI

A város polgármestere, Papp László (Fidesz-KDNP) reményét fejezte ki, hogy a karnevál napján az idén is megduplázódik Debrecen lélekszáma.

A debreceni virágkarnevál ebben az évben Tiszafüreden kezdődött: július elején ugyanis az ottani halas napokon láthatta először a közönség Debrecen és Tiszafüred virágkocsiját, amelyek ott lesznek az augusztus 20-ai karneváli menetben is - tette hozzá a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.