Programajánló

Ooh La La: éjszakai revü-cirkusz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

A párizsi éjszakai mulatók hangulatát idézi az Ooh La La című revücirkusz előadás, amelyet idén nyáron három alkalommal láthat a magyar közönség a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

2015.07.22 01:39MTI
Facebook

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ vezetője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában elmondta: a 16 éven felülieknek szánt előadás egy Magyarországon még meg nem honosodott műfajt képvisel, amely a cirkuszi elemek mellett többek között a varieté műsorok sajátosságait is felvonultatja.

Az előadás koreográfusa az a Nathan Clarke, aki többek között a BBC brit televízió csatorna The Voice című műsorában is dolgozott - emelte ki Bán Teodóra, hozzátéve, hogy a látványosnak ígérkező show július 30-án, 31-én és augusztus 1-én lesz látható a Margitszigeten.

Steve Bor rendező a műsorban hangsúlyozta, hogy korábban Németországban, Angliában és Ausztráliáiban is turnéztak az előadással, amelyben elmondása szerint a világ legjobb artistái szerepelnek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.