Világsztár

Verdi Macbethjéből énekel áriát Plácido Domingo a budapesti Operaházban

Giuseppe Verdi olasz zeneszerző Macbeth című operájából énekel áriát Plácido Domingo a 2016. február 6-ra szervezett Shakespeare Bálon a budapesti Operaházban.

2015.07.21 11:00MTI
Facebook Placido Domingo

Ókovács Szilveszter az M1 aktuális csatorna keddi műsorában elmondta: a már életében legendává nőtt spanyol operaénekes első alkalommal lép fel az Andrássy úti Operaházban, korábban Budapesten csak az Erkel Színházban volt hallható.

Az Operaház több mint harminc premiert felvonultató Shakespeare-évadának keretébe illeszkedő februári jótékonysági esten Plácido Domingo mellett három magyar operaénekesnő - Rálik Szilvia, Sáfár Orsolya és Szemere Zita - is színpadra áll, valamint látható lesz egy balettelőadás is.

Ókovács Szilveszter a műsorban kitért a balatonfüredi Anna-bál részeként csütörtökön kezdődő Operafüred programsorozatra is. A Gyógy téren megvalósuló szabadtéri előadások közt énekkari hangverseny és operagála is található, szombat este pedig a Magyar Állami Operaház balettművészei táncolják el a hagyományos Anna-báli palotást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.