Programajánló

Utcabált rendez szombaton a budapesti Francia Intézet

Színes programokkal várja az érdeklődőket szombaton a budapesti Francia Intézet, amely utcabált rendez épülete előtt a július 14-i francia nemzeti ünnep tiszteletére.

2015.07.08 07:21MTI

Az intézet MTI-hez eljutatott közleménye szerint az esemény alkalmából a Duna-parti helyszín valódi szabadtéri lokállá változik. A magyar A.K.T. formáció francia, olasz és magyar sanzonokat ad elő, a francia Swingo Musette tangóharmonikával kísért kabaréműsorral készül, a francia elektro-pop rajongóinak pedig DJ Infragandhi későesti fellépése nyújt szórakozást.

Az eseményen Café Dumas és a Gourmet de Bordeaux szolgál különféle francia csemegékkel, emellett a Francia Intézet épületében környezettudatos ruhakollekció-bemutató is lesz, amellyel az alternatív anyaghasználat lehetőségeire szeretnék felhívni a figyelmet. A programmal az intézmény a decemberi párizsi klímacsúcs (COP21) sikeréhez kíván hozzájárulni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.