Programajánló

Új bemutató a Szentendrei Teátrum és Nyár programjában

A történet egy család tisztázott és tisztázatlan viszonyait boncolgatja szórakoztató formában.

2015.07.06 06:30MTI

Ernest Thomson Aranytó című bestsellerének premierjére kerül sor július 24-én a Szentendrei Teátrum és Nyár programsorozat keretében a Városháza udvarán - jelentette be a fesztivál szervezéséért felelős társaság ügyvezetője vasárnap az M1 aktuális csatorna műsorában.

A könnyű, szórakoztató nyári darab főszerepeiben Vári Évát, Benedek Miklóst, Bertalan Ágnest, Vasvári Csabát, Bábel Vilmost illetve Szekeres Mátét láthatja a közönség, a rendező pedig Gálffi László - közölte Csató Kata.

Kedvcsinálóként elmondta, hogy a történet egy család tisztázott és tisztázatlan viszonyait boncolgatja szórakoztató formában.

A programsorozat - folytatta - egyébként egészen augusztus 30-ig tart, és a városházi színpad mellett további három helyszínen, a MűvészetMalomban, a Dunaparti Művelődési Házban és a Ferenczy Múzeum udvarán is várják a publikumot.

A többi között a közönség láthatja a Hairt, illetve Rejtő Jenő Szőke ciklonjának színpadi adaptációját is, és lesznek gyermekszínházi előadások is - mondta Csató Kata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.