Idegjáték

Végre van megbízható és friss információ Rékasi Károly állapotáról!

Bár nagyon félve nyitottuk meg, szerencsére kellemesen csalódtunk!

2015.07.01 17:29ma.hu
Fotó: ittlakunk.hu XXII. kerületi aloldal

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, melynek a körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvéd Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját - áll a Barátok közt hivatalos Facebook-oldal posztjában.

"Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen" - olvasható a megnyugtató bejegyzés.

Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a keddi napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően - lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

"A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak" - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.