Programajánló

Petőfi Művészeti Liget neves fellépőkkel Dunaújvárosban

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház Művészeti Liget névvel bő egy hónapos összművészeti fesztivált rendez a Petőfi ligetben, ahol heti három alkalommal, összesen 18 estén neves fellépők változatos zenei programokkal, könnyed színházi estekkel szórakoztatják a közönséget.

2015.06.27 06:30MTI

A teátrum honlapja szerint a programsorozat július 31-ig tart, a ligetzárót azonban a korábbi évekhez hasonlóan, külön program alapján augusztus 29-én rendezik meg.

A műfaji sokszínűség mellett továbbra is a dzsessz, a blues és a világzene legjobbjai lépnek fel, köztük több dunaújvárosi vagy a városból elszármazott fellépő, mint a Jolly Jackers, a Naked Woods vagy a Beat Koho.

Pénteken a Művész teraszon a Szakcsi Jr. Trio lép fel ifj. Szakcsi Lakatos Bélával (zongora), Pecek Lakatos Krisztiánnal (nagybőgő) és Balázs Elemérrel (dob). Vasárnap a Zenepavilonban Edith Piaf-estet tart Nem bánok semmit sem... címmel Lapis Erika, akit zongorán Tótin Katalin, harmonikán Mészáros Melinda kísér.

A fesztivál keretében fellép többek mellett az Oláh Kálmán Trió, Soso Lakatos Sándor Trió Szakcsi Lakatos Bélával, Pál István Szalonna és Bandája, a Balogh Gyula Jr. Quartet Elek Istvánnal és a Maszkura és a Tücsökraj zenekar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.