Bárányhimlő

Irie Maffia: csütörtök helyett ősszel lesz a Müpa-koncert

Sena Dagadu énekes megbetegedése miatt elmarad az Irie Maffia június 25. csütörtökre tervezett koncertje a Művészetek Palotája Hey, June! fesztiválján. Az előadást szeptember 10-én rendezik meg ugyanott.

2015.06.24 23:34MTI
Facebook

A megváltott jegyek a vásárlási feltételek alapján érvényesek az őszi időpontra vagy július 25-ig visszaválthatók a Müpa állandó jegypénztáraiban.

Az Irie Maffia idén ünnepli tizedik születésnapját. Az őszre halasztott koncerten a jelent és a múltat egyaránt szeretnék bemutatni, így a tervek szerint minden eddigi albumról játszanak dalokat. A reggae, a hiphop, a rock és a funk stílusjegyeit ötvöző 12 tagú zenekar eddig négy albumot jelentetett meg: a Fel a kezekkel! 2007-ben, a What's My Name?! 2009-ben, a Nagyon jó lesz 2013-ban, a 10 idén jelent meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.