A tó körül

Nagyon Balaton: szeptember végéig tartanak a rendezvények

Az idei Nagyon Balaton elnevezésű programsorozat rendezvényei egészen szeptember végéig várják az érdeklődőket a tó körül.

2015.06.21 03:30MTI

A zenei programokat a Kompkoncertek sorozatában Hobo és bandája nyitja majd, Vadászat című albumukat játsszák a két összekötött komp közönségének. A sort szeptemberben a Vad Fruttik zenekar koncertje zárják - ismertette Fülöp Zoltán főszervező az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

Fülöp Zoltán elmondta, a fesztiválok, színházi programok mellett gasztronómiai és sportfesztiválok is színesítik a kínálatot.

A szervező felidézte, hogy az első rendezvényük két évvel ezelőtt az augusztus 20-i programokhoz kötődött, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes az egész szezonnal tervezni, és minél több eseményt bevonni a programban.

A Nagyon Balaton programjai megtalálhatók a nagyonbalaton.hu internetes oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.