Sztárparádé

Madonna új klipjében számos világsztár tűnik fel

Katy Perry, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Rita Ora és Beyoncé is feltűnik Madonna szerdán megjelent Bitch I'm Madonna című videoklipjében.

2015.06.19 01:30MTI
RIA Novosti Ramil Sitdikov

A sztárnévsorban Kanye West és Diplo is helyet kapott, emellett az énekesnő két fia, a 14 éves Rocco és a 9 éves David is látható a zenei videón, amelyet Jonas Akerlund rendezett. A filmes forgatta korábban Madonna Ray of Light és Music and Ghosttown című számainak klipjét.

A Bitch I'm Madonna csak a Jay-Z amerikai rapper tulajdonában lévő Tidal zenei oldalon keresztül érhető el - írta csütörtökön a The Guardian, emlékeztetve arra, hogy sokan találták drágának az oldal előfizetési árait, köztük Lily Allen énekesnő is, aki arra figyelmeztetett, hogy a borsos díjszabás felbátorítja a zenei kalózokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.