Elhunyt Dennis Sheehan

Hogy lesz így eztán U2 turné???

Elhunyt Dennis Sheehan, aki több mint harminc éven át volt a U2 együttes turnéinak menedzsere.

2015.05.27 21:29MTI

"Egy családtagunkat veszítettük el, mert annak tartjuk. Nemcsak a zenei világban volt legenda, hanem a zenekarban is. Pótolhatatlan" - fogalmazott közleményében Bono, a U2 frontembere.

Sheehan szerdán reggel halt meg szívroham következtében Los Angeles-i szállodai szobájában. A mentőket hajnalban riasztották a nyugat-hollywoodi Marquis Hotelhez, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani - közölte a Vatiety.com.

A hatvanas éveiben járó menedzser 1982 óta dolgozott az ír rockegyüttessel. A U2 éppen kedden este kezdte meg turnéjának öt koncertből álló Los Angeles-i fellépéssorozatát.

Sheehan 2008-ban megkapta a Parnelli Életműdíjat, amelyet a szórakoztatóipari élő műsorok Oscar-díjának is szoktak nevezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.