Eurovíziós Dalfesztivál

Boggie: Nemcsak én hittem a dalban

"Az Eurovíziós Dalfesztivál mezőnyének talán legösszetartóbb csapata volt a miénk Bécsben, nemcsak én hittem a dalban, hanem a többiek is, akik velem voltak."

2015.05.26 13:29MTI

"Hat éve koncertezek, tehát van már tapasztalatom, de ez volt az első arénás élményem, ilyen sok ember előtt még soha nem léptem fel, a főpróbák is telt ház előtt zajlottak" - emelte ki Boggie keddi budapesti sajtótájéktztatóján, aki Wars For Nothing című dalával 20. lett az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében.

Medveczky Balázs, az MTV Zrt. vezérigazgatója arról beszélt, hogy a dalfesztivál nemcsak az előadók, hanem az alkotók versenye is. Hozzátette: a magyar válogatóverseny, A Dal egyik nagy erőssége, hogy számos új magyar szerzőt helyezett előtérbe és "Magyarország az elmúlt két évben olyan számmal indult, amelynek komoly mondanivalója van".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.