Elismerés

Fővárosi és berettyóújfalui kiállítóhelyek az év múzeumai

A berettyóújfalui Bihari Múzeum és a budapesti Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum képviselői vehették át az Év Múzeuma 2014 elismerést a Múzeumok Majálisa programsorozat keretében megtartott ünnepélyes díjátadón szombaton a Magyar Nemzeti Múzeumban.

2015.05.16 15:25MTI
Facebook

Az Év Kiállítása 2014-ben a miskolci Hermann Ottó Múzeum Elit alakulat - A Kárpát-medence leggazdagabb honfoglalás kori temetői című tárlata lett.

A Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Egyesület idén 19. alkalommal hirdette meg pályázatát az év múzeuma cím elnyerésére, mely az intézmények működésének átfogó elemzése alapján kivívható rang, a múzeumok elmúlt évi fejlődését értékeli az elismerésről döntő bizottság. Idén hét intézmény közül választották ki a legjobbat.

Az ötödik alkalommal kiosztott Év kiállítása cím díjazottját ebben az évben 13 intézmény tárlata közül választotta ki a szakmai zsűri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.