Gördültek a kövek

Dalt írtak a Rolling Stones tagjai a nepáli áldozatok megsegítésére

A Mick Jagger, Ronnie Wood és Beverley Knight trió Look into Your Heart című dalának bevételei a Save the Children nemzetközi gyermekjóléti szervezet nepáli erőfeszítéseit támogatják.

2015.05.06 18:53MTI

Ronnie Wood közölte, örömmel közreműködik a felvétel elkészítésében. A dalt Beverley Knight énekli, Mick Jagger háttérénekesként segít be. A vokál százfős kórussal egészül ki, tagjai a gyermekjóléti szervezet támogatói.

"A Nepálban történt szörnyű események megmutatták, mennyire védtelenek lehetnek embertársaink a természet erőivel szemben" - hangsúlyozta Knight. Reményét fejezte ki, hogy a dal bevételei hozzá tudnak járulni a katasztrófa által érintettek életének és otthonainak az újjáépítéséhez.

A dal producere Nick Mason, a Pink Floyd dobosa.

Az április 25-én bekövetkezett nepáli földrengésben több mint 7500 ember vesztette életét, és több százezer embernek semmisült meg az otthona.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.