Május 10-11.

Interaktív Faust-játék a Sufniban

Mobil eszközök használatára épülő interaktív játékot mutatnak be a Katona József Színház Sufnijában május 10-én és 11-én Being Faust - Enter Mephisto címmel.

2015.05.03 05:30MTI

A Being Faust - Enter Mephisto a Goethe Intézet közvetítésével Dél-Koreából érkezik. Az interaktív játék a Faust szövegére, mobileszközök és az internet használatára, valamint a nézők aktív részvételére épül. A résztvevők Faust bőrébe bújva a mű alapvető kérdéseire kereshetnek lehetséges válaszokat. A játék a Sufniban és annak előterében felépített installációban zajlik Ónodi Eszter és Kocsis Gergely részvételével - közölte a Koreai Kulturális Központ az MTI-vel.

A játék magyar és koreai nyelven, valamint magyar és német nyelven zajlik, a szöveges részek valamennyi előadáson mindhárom nyelven hozzáférhetők. A játékon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. A részvétel feltétele az okostelefon és a Facebook-profil.

A játék tavaly ősszel először Szöulban, majd azóta több országban volt látható, tavasszal pedig Európába is megérkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.