Csak két oszágban fesztiválozhatunk olcsóbban

A Sziget az egyik legolcsóbb fesztivál!

A napi költséget, valamint a sör és az ételek átlagos árát hasonlította össze a világ legnagyobb fesztiváljainál az egyik neves brit lap, így most már hivatalosan is kimondhatjuk, hogy a Sziget az egyik legolcsóbb!

2015.04.19 12:00ma.hu

A különböző költségek tekintetében hasonlította össza a brit Guardian című lap a világ legnagyobb fesztiváljait. A vizsgálat végére kiderült: a Sziget kifejezetten olcsó, sőt, a legolcsóbb fesztiválok közé tartozik. A vizsgálat alapját többek közt a napi költség, valamint a sör- és ételárak jelentették, melyeket az egyik legismertebb angol napilap a No. 1 Currency adataiból vett.

A listán szerepel – mások mellett – a kaliforniai Coachella, a belga Tomorrowland, az angol Glastonburry, a dán Roskilde és természetesen a mi Szigetünk is. Az összehasonlításból kiderül, hogy szinte minden kategóriában a Coachella a legdrágább, a Sziget pedig a legolcsóbb helyek között végzett.

Az biztos, hogy a fesztivál „alapszükségletek”, így a kaja és a sör tekintetébe a Sziget árak igen vonzók (bár az ételárat először rosszul számolta a No. 1 Currency, azóta helyesbített), de a napi költségek tekintetében is csak a lengyel Open ’er és szerb Exit fesztivál bizonyult olcsóbbnak.

Sziget Fesztiválköztársaság idén is: 2015. augusztus 10-17.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.