Felfelé ível a fiatal tehetség karrierje

Ryan Gosling is szerepelni fog a Szárnyas fejvadász folytatásában

Az új epizód évtizedekkel a 2019 Los Angelesében játszódó eredeti film befejezése után veszi fel az események fonalát. A forgatás 2016 nyarán kezdődik.

2015.04.18 12:52MTI

Ryan Gosling szerepet vállal a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásában. A Deadline.com értesülése szerint a filmsztár már szerződéséről tárgyal az Alcon Entertainment produkciós céggel. A sci-fi folytatását Dennis Villeneuve rendezi, Ridley Scott, aki a Philip K. Dick regényén alapuló eredeti filmet forgatta, ezúttal executive producerként dolgozik majd az alkotókkal.

Harrison Ford régi szerepében, a replikánsokra (rövid életű androidokra) vadászó Rick Deckardként tér vissza az új történetben, amelynek forgatókönyvét Hampton Fancher és Michael Green írta.

Az új epizód évtizedekkel a 2019 Los Angelesében játszódó eredeti film befejezése után veszi fel az események fonalát. A forgatás 2016 nyarán kezdődik.

Gosling, a Drive - Gázt! és a Gengszterosztag sztárja a tavalyi cannes-i filmfesztiválon debütált rendezőként Lost River című filmjével, amely a napokban került az észak-amerikai mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.