Szeretünk Kárpátalja

Jótékonysági gálaműsor a Duna Palotában

Szeretünk Kárpátalja címmel jótékonysági gálaműsort rendeznek április 23-án a budapesti Duna Palotában, a bevétellel a kárpátaljai nyugdíjas pedagógusokat támogatják.

2015.04.19 06:30MTI

A rendezvényen fellép Beregszászi Olga énekművész, Császár Angela Jászai Mari-díjas színművész, a Duna Szimfonikus Zenekar vonós szólistái, Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész, Incze Ildikó színművész, Kovács Nóri énekes, Sasvári Sándor színművész, Sáfár Mónika Jászai Mari-díjas színművész és Török Tilla előadóművész - olvasható a rendezvénynek helyet adó intézmény weboldalán.

A Bánffy Szalon, a Duna Palota, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezte jótékonysági gálaműsor teljes bevételét a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetségen keresztül nyugdíjas pedagógusoknak juttatják el. A gálaestre a jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni.

Az esemény fővédnöke Jókai Anna Kossuth-díjas író, a nemzet művésze. Az est háziasszonya Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.