BTF

Budapesten énekli utoljára a Nothing Compares 2 U-t Sinéad O'Connor

"Miután 25 éven át énekeltem a dalt, körülbelül 9 hónappal ezelőtt minden kiveszett belőlem, amit használni tudtam, hogy egy kis érzelmet vigyek bele."

2015.04.19 05:30MTI

Utoljára énekli nyilvánosan Nothing Compares 2 U című slágerét Sinéad O'Connor a Budapesti Tavaszi Fesztiválon - tudatta rajongóival a Grammy-díjas ír énekes-dalszerző a Facebookon.

"A keddi budapesti koncerten adom elő utoljára a Nothing Compares 2 U-t. Lesz egy kisebb ceremónia is. A show-ról filmfelvétel is készül egy élő albumhoz. Úgyhogy nagyon különleges lesz" - írta Sinéad O'Connor a Facebookon.

Ugyanitt fogalmazta meg március közepén: "Miután 25 éven át énekeltem a dalt, körülbelül 9 hónappal ezelőtt minden kiveszett belőlem, amit használni tudtam, hogy egy kis érzelmet vigyek bele".

A Nothing Compares 2 U-t eredetileg Prince írta az 1980-as évek közepén. O'Connor feldolgozása 1990-ben lett világsláger, egyik napról a másikra sztárrá téve az ír énekesnőt.

Sinéad O'Connor nyolc év után tér vissza Magyarországra. A Művészetek Palotájában április 21-én adandó koncertjén főleg I'm Not Bossy, I'm the Boss című, 2014 augusztusában megjelent lemezéről válogat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.