Életnagyságú másokkal

Dinoszaurusz-kiállítás nyílik Sankt Pöltenben

Dinoszaurusz-kiállítás nyílik az alsó-ausztriai Sankt Pöltenben, az élménytárlaton az állatóriások több mint ötven életnagyságú mása tekinthető meg.

2015.04.13 22:30MTI

Az április 23-án kezdődő kiállításon bemutatott rekonstrukciók mind tudományos kutatások alapján készültek. A tárlaton a nyolc méter magas Tyrannosaurus rex, a kéttonnás Triceratops és a harminc méter hosszú Diplodocus mása is látható.

A Dinoszauruszok világa című gyűjteményt június 28-ig lehet majd látogatni naponta 9 és 18 óra között. A felnőtt belépő 10 euróba (3000 forint), a gyerekjegy hat euróba (1800 forint) kerül.

Kísérőrendezvényként a dinoszauruszok utódairól szóló tárlatot is meg lehet tekinteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.