Életigazságok Coelho-tól

Paulo Coelho: Kihívás

A Paulo Coelho-idézeteket tartalmazó könyveink újabb kellemes perceket szerezhetnek az írónagyság rajongóinak. Mindkét kötet gyönyörűen illusztrált, a Kihívás pedig határidőnapló is egyben, így teendőink jegyzetelése közben Coelho mester életigazságait olvasgathatjuk.

2008.09.26 18:17

A szerző, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője. Könyvei nemcsak a bestsellerlistákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.

Paulo Coelho - Kihívás
Naptár 2009
140×210mm,
264 oldal
cérnafűzött, kartonált
2999 Ft

A könyveket Anne Kristin Hagesæther könyvtervező és grafikus képei díszítik. 1995 óta foglalkozik könyvek és magazinok illusztrációjával, valamint alkalmazott grafikával. Munkáit több rangos norvég és nemzetközi díjjal tüntették ki.

Paulo Coelho Élet
Válogatott idézetek
115×185 mm
128 oldal cérnafűzött, kartonált
2500 Ft

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.