Megtelt a MüPa

Fábián Julival egészül ki a Mrs Columbo

Különleges nagykoncertre készül a Mrs Columbo nevű zenekar, amely a MüPában néhány szám erejéig egy-egy sztárvendéggel közösen lép színpadra, például Fábián Julival is.

2015.03.29 12:00ma.hu
Együtt a nagy csapat (Fotó: Positive)

A Müpa Fesztivál Színházát is megtölti Galambos Dorina Fonogram-díjas zenekara: már most elkelt szinte az összes jegy a Mrs Columbo nagykoncertjére, ahol Hajós András mellett Fábián Juli is az est vendégelőadója lesz.

Óriási nevetések jellemzik a próbákat, nagyon jó hangulatban telik a közös munka, amely során gyakorlatilag két különálló zenei világot kellett ötvöznünk. De szerencsére mindannyian nagyon kreatívak vagyunk, remek este lesz!” – mondta Fábián Juli, akit régi ismerősként üdvözöltek a zenekar tagjai, ugyanis a nagybőgős Hudák Zsófival osztálytársak voltak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakán.

Nem szeretném leleplezni magunkat, de annyit elárulhatok, hogy egy saját számmal érkezem majd, és közreműködöm a Mrs Columbo egyik dalában. De a koncert végi pörgős fináléban is részt veszek, Hajós Andrással együtt” – tette hozzá a karakteres hangú énekesnő.

Az Under the Rainbow című koncert április 1-jén lesz a Művészetek Palotája Jazzműhely sorozatában, ahol most példanélküli módon a zenei élmény mellett a látványra is óriási hangsúlyt fektet a zenekar. A nemzetközi fesztiválokon már bizonyított Limelight 3D Mapping alkotócsoport meghökkentő, bohókás és bravúros animációval egészíti ki a hallottakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.