Programajánló

Eredeti szereplőivel tér vissza az X-akták

Tizenhárom évnyi kihagyás után eredeti szereplőivel tér vissza a televíziók képernyőjére az X-akták című kultikus sci-fi sorozat.

2015.03.25 12:30MTI
xaktak.network.hu

David Duchovny és Gillian Anderson egy hatrészes széria erejéig ölti magára ismét Fox Mulder és Dana Scully FBI-ügynökök szerepét. A forgatási munkálatok idén nyáron kezdődnek az eredeti sorozat "atyja", Chris Carter irányításával. Egyelőre nem tudni, hogy a miniszéria mikor kerül a televíziók képernyőjére.

A kilenc évadot megélt sorozat, amelyben Mulder és Scully megoldatlan rejtélyeket és paranormális eseteket vizsgált, 1993-tól 2002-ig futott.

Több mint 200 epizódjával az X-akták az amerikai kábeltelevíziózás történetének leghosszabb ideig futó sci-fi sorozata. A széria alapján két egész estés film is készült, az 1998-as X-akták: A film és a 2008-as X-akták - Hinni akarok.

"Úgy tekintek az elmúlt időszakra, mint 13 évnyi reklámszünetre" - mondta Carter. "A jó hír az, hogy a világ mostanra csak még furcsább lett, így ennek a hat történetnek az elmesélésére tökéletes az időzítés" - idézte Cartert a BBC News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.