Programajánló

A Tankcsapda koncertjével kezdődik az idei Feszt! Eger

A Tankcsapda koncertjével kezdődik az idei Feszt! Eger fesztivál.

2015.03.26 04:31MTI

A május 28. és 30. közötti zenei fesztivál fellépői között lesz a Depresszió, a Kiscsillag, a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, az Anna and the barbies, a Heaven street seven, a Road, Szabó Balázs és bandája, a Halott pénz, a Vad fruttik, az Irie maffia és a Péterfy Bori & Love band. A koncerteket diszkó követi - jelentették be keddi sajtótájékoztatójukon a szervezők Egerben, hozzátéve, hogy a feltörekvő zenekaroknak teret adó ÉTER tehetségkutatóra még zajlik az előválogatás.

Berényi Tamás, a Music Hungary Zeneipari Konferenciát és az ÉTER zenei tehetségkutatót is magában foglaló rendezvény egyik főszervezője elmondta, hogy az eseményt a tavalyinál jóval nagyobb érdeklődés kíséri, az első száz "early bird", azaz "villámjegy" már el is kelt. A szervezők szerint 2014-ben 6-7 ezer látogató vett részt a koncerteken, idén a három nap alatt 10 ezer látogatóra számítanak.

A Feszt! Egernek, csakúgy mint tavaly, idén is a Bolyki-pincészet ad otthont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.