Koncentrált gyönyörűség

Craig David és Caramel közös szuperkoncertje a Kodály Filmharmónikusokkal

2015. május 3-án igazi koncertcsemegének ígérkezik Craig David és Caramel szuperkoncertje. A Syma Rendezvényközpontban egy olyan egyedülálló zenei koncertélménynek lehetünk részesei, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló formációban mutatja be az angol szupersztárt.

2015.03.09 21:00ma.hu

Craig David karrierje rádiós és klub DJ-ként indult és egyedülálló tehetségének köszönhetően vált rövid idő alatt szupersztárrá. 13 top slágerrel, 13 milliós lemezeladással és szerte a világon teltházas koncertekkel Anglia első számú férfi szóló előadójának számít. Mindezt úgy sikerült elérnie, hogy hihetetlen üzleti sikerek mellett zenei és emberi hitelességét is meg tudta őrizni. A lecsupaszított akusztikus hangzástól az elektronikus beütésű R&B-ig, több fajta stílussal próbálkozott és lett sikeres. 13 Top 10-es dalával, köztük a Fill Me In, 7 Days, Walking Away, What's Your Flava, Hot Stuff ('Let's Dance'), valamint Stinggel közös óriási duettje, a Rise and Fall révén Craig neve eggyé vált a zenei sokszínűséggel és minőséggel. Azt, hogy népszerűsége az elmúlt években mit sem fakult, bizonyítja, hogy a nézők Craig Born To Do It lemezét az MTV történetében, a második legnagyszerűbb albumának szavazták meg, közvetlenül Michael Jackson Thrillere mögött.

Most már biztosan kijelenthetjük, hogy három teltházas Wembley Arénás show-ja után május 3-án Craig David a Kodály Filharmonikusokkal egy egyszeri és megismételhetetlen zenei csemegével kápráztatja el a magyar közönséget, mely állomás egyetlen európai koncerthelyszínként került be Craig koncertnaptárjába.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.