A hét szamuráj nyomán

Ethan Hawke is szerepel A hét mesterlövész felújításában

A filmben Haley Bennett alakítja a kétségbeesett nőt, aki fegyvereseket bérel fel, hogy megvédjék a faluját a banditáktól.

2015.03.03 23:30MTI

Ethan Hawke, Denzel Washington és Chris Pratt is szerepel A hét mesterlövész című klasszikus western felújításában, amit Antoine Fuqua rendez.

A filmben Haley Bennett alakítja a kétségbeesett nőt, aki fegyvereseket bérel fel, hogy megvédjék a faluját a banditáktól.

A Kuroszava Akira A hét szamuráj című filmje nyomán 1960-ban készült filmklasszikust John Sturges rendezte, zenéjét Elmer Bernstein komponálta. Az egykori szereposztás sztárjai között volt Steve McQueen, Charles Bronson és Robert Vaughn is - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

Hawke a Sráckor című filmben nyújtott alakításáért idén Oscar-jelölést kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.