Fordulópontok

Magyarul is megjelenik a The New York Times évkönyve

Szerdától magyarul is kapható a The New York Times évkönyve, a Turning Points (Fordulópontok). A 32 országban évente világszerte 2,5 millió példányban megjelenő magazint Magyarországon a Geomédia Kiadó adja ki.

2015.02.25 01:30MTI
therecordstore.ca

Közleményében a kiadó azt írta: a különböző területek kulcsfontosságú fordulópontjait elemző kiadványban mások mellett Tony Blair volt brit miniszterelnök, Julian Assange, a Wikileaks alapítója és Charles Gati, a Johns Hopkins Egyetem professzora is írt cikket.

A százoldalas kiadványban Priyanka Chopra indiai színésznő, énekesnő, emberi jogi aktivista, Ljudmila Ulickaja Moszkvában élő orosz írónő, Csang Hszin, Kína legnagyobb, irodaépületeket fejlesztő vállalatának társalapítója, valamint Pharrell Williams Grammy-díjas zenész, tervező és vállalkozó írása is olvasható.

A magazin egyedülálló módon, sokrétű megközelítéssel taglalja a jövő lehetőségeit, kihívásait - fogalmaztak. A magyar kiadvány többnyire az eredeti cikkek fordítását tartalmazza, de olvasható benne néhány hazai szerző, például Jaksity György közgazdász, Lakatos Márk stylist és Vámos Miklós író cikke is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.