Üzent a zenész

A Foo Fighters fellép a Glastonbury fesztiválon

A bejelentést megerősítette a fesztivál egyik szervezője, Emily Eavis is, aki a világ egyik legjobb koncertegyüttesének nevezte a Foo Fighterst.

2015.02.21 00:30MTI
Shutterstock fotó

A Foo Fighters fellép a Glastonbury fesztiválon, a hírt az együttes énekese a neves NME zenei díj átvételekor videoüzenetben jelentette be - írja a BBC.

A június 24. és 28. között rendezendő zenei fesztiválon a Foo Figthers a pénteki nap (június 26.) fő fellépője lesz. Az együttes az első nagy név, amely hivatalossá vált a fesztivál fellépői közül.

A hírt Dave Grohl énekese a brit NME (New Musical Express) zenei lap díjátadójára küldött videoüzenetben tette közzé. A zenekar az év legjobb nemzetközi együttese címet nyerte el, ám az énekes nem tudott személyesen megjelenni az eseményen.

"Találkozunk a nyáron egy nagy szabadtéri fesztiválon. Még senki sem tudja, hogy mi is fellépünk. A Glastonburyről van szó" - üzenete a zenész a rajongóknak.

A bejelentést megerősítette a fesztivál egyik szervezője, Emily Eavis is, aki a világ egyik legjobb koncertegyüttesének nevezte a Foo Fighterst.

Az idei Glastonbury fesztiválra még tavaly októberben, percek alatt kelt el az összes jegy, holott a zenei programról akkor még semmit nem lehetett tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.