Gasztrokultúr

Gyertyafényes Torkos-vacsora a nosztalgia étkezőkocsikban

A MÁV Nosztalgia Kft. exkluzív gyertyafényes vacsorával csatlakozik a Torkos Csütörtök rendezvényhez, február 19-én a Gyertyafény Expressz vendégei részesei lehetnek egy kétórányi gasztronómiai ízutazásnak.

2015.02.13 04:31MTI
Facebook/MÁV Nosztalgia

A társaság tájékoztatás szerint a Torkos Csütörtök ízutazáson részt vesz ifj. Albert Flórián és Albert Magdolna családtagjaikkal, akik a 18.00 órakor kezdődő gyertyafényes vacsorát édesapjuk - Albert Flórián - nevét viselő "Albert kocsiban" fogyasztják el.

Albert Flórián, a "Császár" nevét viselő vasúti kocsit a MÁV Nosztalgia 2014-ben újította fel. Az Albert kocsit kívülről a Legenda portréja és neve díszíti, belső kialakításában stílusosan a zöld-fehér színvilág köszön vissza. A kocsiban kapott helyet az "Albert kiállítás", melynek képanyagában az egyetlen magyar aranylabdás, többszörös világ- és Európa-válogatott labdarúgó, a Nemzet Sportolója sportpályafutása követhető nyomon - közölte a MÁV Nosztalgia Kft.

Az étkezőkocsikból álló nosztalgiaszerelvény a vacsora alatt a Nyugati pályaudvar 9. vágányán tartózkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.