A makrómód csodái

Tárgyak, ahogyan még nem láthatta

Tudja, mit ábrázol a kép? Tippeljen, és csak utána kattintson. Eláruljuk, de meg fog döbbenni!

2015.02.01 13:00ma.hu
Forrás: Pyanek

Nos, a fenti felvételen szappanbuborékokat láthat, természetesen makrómódban fényképezve. Készítője, a Pyanek nevű művész a szabad alkotásban és annak felhasználásában hisz, így bárki számára megtekinthetővé tette alkotásait. Ezeket foglalja össze az alábbi videó, egy kis idegnyugtató instrumentális zene kíséretében.



Pyanek hétköznapi tárgyakat fényképezett szokatlan perspektívából, szuperközeli felvételeket készítve róluk. Ehhez Canon T3i (600D/Kiss X5) fényképezőgépet használt, a fókusz beállítására HeliconFocus-t, míg fotószerkesztésre Lightroomot és Exposure 5-öt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.