Gyász

Elhunyt Várady Viktória színművész

Hosszan tartó, súlyos betegség után életének 41. évében csütörtökön elhunyt Várady Viktória színművész - közölte a Madách Színház csütörtökön.

2015.01.29 15:29MTI

Várady Viktóriát a Madách Színház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Várady Viktória 1974. szeptember 1-jén született, 2001-ben végzett a színművészeti főiskolán operett-musical színész szakon, Szirtes Tamás osztályában.

Az elmúlt 13 évben részese volt a Madách Színház legnagyobb sikereinek: Az Operaház Fantomjától a Macskákon át a Mary Poppinsig szinte minden zenés előadás elmaradhatatlan szereplője volt. Az ő nevéhez fűződik az Anna Karenina című musicalopera koreográfiája is.

Ő alakította többek között a Nyomorultak című darabban Madame Thénardier-t, A Négyszögletű Kerek Erdőben Nagy Zoárdot, Az Operaház Fantomjában Meg Giry-t, a Jézus Krisztus Szupersztárban Démont és a Mary Poppins-ban a Madaras asszonyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.