Mulatság

Családi farsangon Kolompolnak

Farsangi mulatságra várja a családokat a Budapest Jazz Club (BJC) a Hollán Ernő utcában vasárnap. A talpalávalót a Kolompos Együttes húzza, a maskarában érkezők között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki.

2015.01.28 21:30MTI
Facebook/Kolompos Családi Farsang - esemény

A legnagyobb tetszést arató maskarában megjelenő gyerkőc indíthatja el a koncertfelvételt, amelynek a nézők által megszavazott dala rákerül a Best of Szeleburdi Live válogatás lemezre - tájékoztatott Szeli Dóra Réka szervező.

A tavaly szeptemberben indult Szeleburdi Vasárnapok családi programsorozat április végéig tart a BJC-ben. A válogatásalbumot a tervek szerint április 26-án, az utolsó rendezvényen mutatják be. A Budapest Jazz Clubban minden vasárnap 11 órakor kezdődnek a koncertek, de a Szeleburdi Kölyökklub már 10 órától várja az érdeklődőket különböző programokkal.

Február 8-án a Grund Színház Mesemorzsák című előadása, február 15-én Rákász Gergely koncertorgonista családi koncertje, február 22-én Farkasházi Réka és a Tintanyúl lemezbemutató koncertje (közreműködik: Dolák-Saly Róbert) lesz a Szeleburdi Vasárnapok keretében a BJC-ben.

Március 1-jén a Búgócsiga Zenede, március 8-án a Buborék Együttes lemezbemutató koncertje és tizedik születésnapja, március 15-én Zakatoló Zenemozi, március 22-én ismét Grund Színház és a Mesemorzsák, március 29-én a Rutkai Bori Banda fellépése szerepel a programban. Áprilisban 5-én Húsvéti Vigadalom lesz a Tintanyulakkal (Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertje), április 12-én az Iszkiri Zenekar, április 19-én a Szamárfül Projekt Brub, egy zokni, aminek párja nincs című előadása, április 26-án pedig Eszter-Lánc Mesezenekar lesz látható és hallható a BJC-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.