Felsőoktatás

Nyílt napokat tart az ELTE

Csütörtökön és pénteken nyílt napokat tartanak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE), ahol számos program mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a karok képzési kínálatával.

2015.01.28 07:33MTI
Fotó: elte.hu

Az intézmény közleménye szerint a jelentkezők részt vehetnek mintaórákon és előadásokon, találkozhatnak a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival, és ezen felül minden karon külön programokat is kínálnak.

Az állam- és jogtudományi karon a mintaórák és a tájékoztatók mellett a diákok modelleznek egy büntetőpert, a Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karon pedig a hallgatók interaktív tájékoztatóval készülnek a felvételizőknek, és lesz lehetőség személyes konzultációra is. Az informatikai kar bemutató óráin a mobil tanrendekről és a világ infokommunikációs trendjeiről is szó lesz. A pedagógiai és pszichológiai kar tanácsadással is várja a leendő egyetemistákat, míg a természettudományi kar az interaktív bemutatókon túl laboratóriumi látogatásokat szervez, az érdeklődők megtekinthetik a Természetrajzi Múzeum és a Matematikai Múzeum kiállításait - írták a közleményben.

Az ELTE karai az osztatlan tanárképzésről, a nemzetközi lehetőségekről, a kollégiumokról is tájékoztatják az érdeklődő diákokat, szülőket és pedagógusokat.

A nyílt napok programjai elérhetők a www.elte.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.