A magyar kultúra napja

Szakmai díjakat adott át az emberi erőforrások minisztere

Márai Sándor- és Csokonai Vitéz Mihály-díjat, valamint Könyvtári Minőségi Díjat adott át Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár csütörtökön, a magyar kultúra napján a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban.

2015.01.22 21:30MTI

Márai Sándor-díjat vehetett át Tompa Andrea, a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem adjunktusa, a Színház című folyóirat szerkesztője.

A Csokonai Vitéz Mihály-díj alkotói kategóriájában díjazták Szűcsné Molnár Erzsébetet, a Szegedi Gábor Dénes Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakiskola tanárát, valamint Demarcsek Györgyöt, a nyíregyházi Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettesét.

A Csokonai Vitéz Mihály-díj közösségi kategóriájában a fővárosi Ascher Oszkár Színház, a Bogácsi Pávakör és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes munkáját ismerték el.

Könyvtári Minőségi Díjat kapott a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.